Predjedlo
120 g Škvarkové paté (A)
100 g Tatarák z hovädzej sviečkovice (A,C,G)
Polievky
0,33 l Poctivý slepačí vývar s rezancami a zeleninkou (A,C,I)
0,33 l Cesnaková krémová polievka (A,C,G)
0,33 l Bryndzový demikát (A,C,G)
0,33 l Kapustnica s kúskami údeného rebra (A,G)
0,33 l Tatranská fazuľová polievka (G)
Hlavné jedlá
200 g Pečený pstruh dúhový na levanduľovej zmesi (G)
150 g Kurací steak v slaninovom kabátiku s bylinkovým maslom (G)
150 g Vyprážaný kurací rezeň (A,C,G)
180 g Sous vide kačacie prsia s badiánom (G)
200 g Grilovaná bravčová panenská na tymiáne (C,G)
500 g Pomaly pečené bravčové rebrá na zelenine a koňaku (A,J)
300 g Steak z hovädzej sviečkovice na lávovom kameni (G,I)
200 g Falošná hovädzia sviečková na smotane (A,I,G,J)
150 g Vyprážaný teľací rezeň v Panko strúhanke s citrónom (A,G)
200 g Pomaly pečené plece z Daniela na borievkach (A,C,G,H)
200 g Pomaly pečené plece z Daniela (I)
Výber burgrov
200 g Chef hovädzí burger (A,C,G)
200 g Burger s trhaným bravčovým plieckom (A,C,G)
200 g Špeciál kurací burger (A,C,G)
200 g Burger s konfitovanou kačkou (A,C,G)
Tradičné slovenské jedlá
380 g Bryndzové halušky (A,C,G)
360 g Domáce zemiakové pirohy (A,C,G)
150 g Grilovaný oštiepok poliaty redukciou z octu s javorovým sirupom (G)
350 g Makové šúľance glazované medovým maslom (A,C,G,M)
150 g Vyprážaný syr (A,C,G)
200 g Konfitovaná krkovička (A,C)
Šaláty, rizotá a cestoviny
200 g Miešaný šalát
200 g Grilovaná zelenina
300 g Mix listových šalátov so zeleninou (G,A)
350 g Rímsky šalát s paradajkami (A,C,G)
300 g Zeleninový šalát s olivami (A,G)
300 g Ľadový šalát s paradajkami (A,G,J)
320 g Špagety s Bolonskou omáčkou(A,C,G)
320 g Tagliatelle s dubákovou omáčkou (A,C,G)
250 g Risotto s tekvicou a šafránom (G)
250 g Risotto s pomarančom a konfitovaným kačacím mäsom (G)
250 g Dubákové risotto s bravčovou panenskou (G)
Dezerty
150 g Palacinky s lesným ovocím (A,C,G)
100 g Dezert podľa dennej ponuky
Prílohy a pochutiny
150 g Ryža
150 g Domáce hranolky
150 g Opekané zemiaky
150 g Varené zemiaky
30 g Tatárska omáčka, kečup, horčica
 
											Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou. Informujte sa prosím u obsluhy.
 
											Alergény
A. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody). 
B. Kôrovce a výrobky z nich. 
C. Vajcia a výrobky z nich. 
D.  Ryby a výrobky z nich. 
E.  Arašidy a výrobky z nich 
F.  Sójové zrná a výrobky z nich. 
G.  Mlieko a výrobky z neho. 
H.  Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, 
pekanové orechy,para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 
I.  Zeler a výrobky z neho.
J.  Horčica a výrobky z nej. 
K.  Sezamové semená a výrobky z nich. 
L.  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 
M.  Vlčí bob a výrobky z neho. 
N.  Mäkkýše a výrobky z nich.
Ceny kalkuloval: Martin Skladaný
Zodpovedný vedúci: Martina Skladaná
Jedálny a nápojový lístok je platný od 01. 12. 2020
Pri objednávke ½ porcie je účtované 70% z ceny jedla
 
								 
											